Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!





woensdag 11 april 2012

Uitdaging

Met dit kaartje ga ik meedoen aan de liftchallenge . De challenge is om je eigen dessinpapier te maken, iets wat ik nog nooit had gedaan dus een echte uitdaging voor mij. Ik heb dus enkel wit cardstock gebruikt. Voor de achtergrond heb ik diverse kleuren distress inkt gebruikt: Broken China, Weathered Wood, Rusty Hinge en Wild Honey. Daarop twee stempels van Prima Marketing met distress inkt Vintage Photo. De achtergrondkleuren heb ik ook in de bloemen en swirls terug laten komen. Van wie die mallen zijn weet ik niet, ik heb ze 2ehands gekocht. De tekst is van een Cuttlebugmal. Twee vierkante brads en wat jutetouw en nietjes completeren het geheel weer. Ik ben ontzettend benieuwd wat jullie er van vinden.

groetjes van Ank

17 opmerkingen:

José zei

Joh, geweldig zeg! Ik vind je achtergrond er prachtig uitzien! Ook de swirls met de bloemen zijn erg mooi! Uitdaging geslaagd dacht ik zo!
Vergeet je hem niet te linken bij het blog want ik zag em nog niet!
Groetjes, Jose

gré zei

het is heel goed gelukt hoor
vind hem leuk
groetjes gré

Cornelie zei

Wat heb je dat super mooi gedaan zeg! Leuk om te doen he?! Mooie kleuren, en de verdeling vind ik ook top!
Super Ank!
Fijn dat je met ons meedoet!!
Groetjes Cornelie

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

wauw, mooie kaart heb je gemaakt, de achtergrond is super, mooie kleuren heb je gebruikt, ik moet je wel waarschuwen hoor, het werkt verslavend om zelf achtergronden te maken.

groetjes jolande

Anneke zei

Leuke challenge. Zo verleg je je grenzen, toch fijn! Heel geslaagd hoor. Te bedenken dat je van wit papier vertrokken bent, super toch!

Ursula Alice Stegmann zei

Unglaublich, wie die beiden Farben zusammenpassen und sich auch ergänzen, zu einer aussergewöhlichen Karte. Kompliment!!! Gruss, Ulla.

Marijke zei

Geweldig wat een mooie kaart is dit en dan te bedenken dat je alleen maar wit papier hebt gebruikt!! Prachtige is je bewerkte achtergrond en mooi gecombineerd met swirls en bloemen.

Groetjes, Marijke en Chantal

Marjan zei

Prachtige kaart!! Mooie achtergrond en de bloemen en swirl zijn er ook erg mooi op. Dank je wel voor het meedoen!

Groetjes, Marjan

Summer-design zei

Supersuper Ank!
Leuk he dat werken met distress inkt, ben het ook aan het ontdekken, de kleuren zijn zo mooi en mogelijkheden te over om er iets speciaals mee te maken.

Gr, Wietske

Gemma zei

Wow Ank wat een geweldige kaart, leuk he zo'n challenge waarbij je iets nieuws moet proberen, jouw kaart is in ieder geval super goed gelukt! Groetjes Gemma

crealinedance zei

Hoi hoi Leuke kaart.gr.Nel

Riet zei

Wat een prachtige kaart Ank.

Liefs Riet.

Berit zei

WOW!!! Georges Card! Wonderful colors and I just love the background with the text.
Hugs Berit

Ellen zei

Super kaart Ank en wat een mooi dessinpapier heb je gemaakt!
Groetjes Ellen

Ellen zei

Leuke uitdaging is het hè? Ik vind jouw uitvoering in ieder geval supergoed gedaan. Ziet er prachtig uit.

groetjes, Ellen

Nadine zei

Wauw Ank, wat een gave uitwerking van onze challege! prachtige kleurencombi en wat een mooie stempels op de achtergrond, top gedaan!

Wybrich zei

wat heb je dat mooi gemaakt! de kleuren zijn super en er zijn leuke details op je kaart te zien!