Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!





zondag 17 november 2013

Hertenkop

 
Iets dergelijks zag ik voorbij komen als verjaardagskaart en ik bedacht meteen er deze kerstkaart van te kunnen maken. Een bladzijde uit een oud woordenboek gehaald en die op een dubbele witte kaart geplakt.
 

 
Een strook zwart met daarop weer een strook wit waarop de tekst is gestempeld. De hertenkop is een stans van MD. Om de boel wat op te vrolijken heb ik er wat rode steentjes op geplakt.
 
Fijne dag!
Ank

13 opmerkingen:

Bep zei

Hoi Ank,

Leuk bedacht zo die kerstkaart geweldig. En je andere kerstkaarten je hebt me op een idee gebracht met de Embossing kerstkaarten ga ik ook eens proberen.

Gr...Bep ☺ ☺ ☺

Henriëtte zei

Leuk idee Ank.

groetjes Henriëtte

Marjan zei

GAAF!! Dit soort kaartjes gaat je heel goed af, clean en strak en stijlvol!

Summer-design zei

Prachtig Ank!

Gr, Wietske

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

gaaf!!!!!!!!

groetjes jolande

Anita Meijer zei

Wat superleuk gedaan zo Ank, ik vind het prachtig.
Liefs van Anita

Sabine zei

Hartstikke leuk, vind het goed gevonden en gemaakt. Liefs sabine

Wybrich zei

Super, wat leuk!! De stras steentjes maken het tot een mooi geheel Ank!

Willy's creations zei

Wat een leuk idee..missie geslaagd:-)

Groetjes,Willy

Antoinette Voorn zei

Hele gave kaart en wat een prachtige kleuren zijn dit, waar haal je toch weer die heerlijke inspiratie vandaan!

scrapcreations-judith zei

Hoi Ank. Dank je wel voor je complimenten op mijn kerstkaart. Je had mij de vraag gesteld waar ik het spiegelkarton vandaan heb, dus zal je daar gelijk even antwoord op geven. Ik heb het via AnMaCreatief gekocht. Anne-Marije heeft dit voor mij besteld. Ik had het ook op een andere blog gezien en vond het ook erg mooi. Het is een pakket van JoyCrafts met 10 verschillende kleuren. Die ik heb gebruikt is artikelnummer 8001/0107. Je kunt gewoon aan Anne-Marije vragen of ze dit ook voor jou kan bestellen hoor dat is geen enkel probleem. Ik hoop dat ik je zo goed heb kunnen helpen, succes ermee. Groetjes Judith

Ellen zei

Ziet er heel gaaf uit: leuk idee!

groetjes, Ellen

Anneke zei

De woordenboektekst doet het prima als kerstkaart achtergrond. Heel mooie kaart! En je luxe kaart hierboven is ook helemaal top!