Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

donderdag 27 maart 2014

Lin en Lene stans


Daar ben ik eindelijk weer, de afgelopen week heb ik de griep gehad maar het gaat eindelijk weer wat beter! Vandaag weer wat kaarten gemaakt met o.a. deze stans die ik pas heb gekocht. Door de vele laagjes die je vaak op elkaar plakt worden de kaarten erg zwaar en sommige mensen vinden dat een bezwaar omdat er dan meer postzegels op moeten. Omdat deze stans een heel sierlijk kader vormt hoeft hij niet ook nog eens gemat te worden.


De bloemen zijn wederom de 3-D stickers van de Zeeman en ik heb er wat blaadjes bij geponst omdat het anders wel erg eentonig van kleur werd. Ook de houten vlinder is van Zeeman. De bovenste tekst is een digi van Marjan en op de tweede kaart een tekststempel van MD.

groetjes van Ank


10 opmerkingen:

Anita Meijer zei

Wat fijn dat je weer opgeknapt bent Ank, want de griep hebben is maar niets. Wat een prachtige kaarten heb je gemaakt, supermooi.
Liefs van Anita

Antoinette Voorn zei

Vervelend he ziek zijn , dat komt ons nooit uit! Hoop dat je aardig bent opgeknapt . Je kaartjes zijn in iedergeval weer top stukken! En mooi he die Lin en Lene stansen?

Nelleke zei

ik hoop dat je weer opgeknapt bent. In ieder geval heb je weer mooie kaarten geplaatst. Vooral die rode vind ik erg mooi. Een de zwart- wit- gele vind ik ook erg gaaf. Groetjes, Nelleke

Willy's creations zei

Beterschap..vind ze beeldig met de digis van Marjan.

Groetjes,Willy

Ans Gilbert zei

Hoi Ank,
Gelukkig gaat het weer wat beter met je, wat zijn je kaartjes mooi, prachtige stans is dit, komt sierlijk over op een kaart,mooi gedaan..liefs Ans

Henriëtte zei

Fijn dat je weer bent opgeknapt Ank, ziek zijn is echt niet leuk.
Je kaarten zien er prachtig uit, mooie mal van Lin en Lene hoor.

groetjes Henriëtte

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

fijn dat je je weer wat beter voelt.
mooie kaarten heb je gemaakt, vooral de onderste spreekt mij aan, mooie warme kleuren heb je gebruikt.

groetjes jolande

Marjan Küppers zei

Mooie en verfijnde kaartjes met de mallen en prachtige bloemen! Leuk om mijn digi weer te zien, staat er goed op :) Fijn weekend, Ank!

Unknown zei

Oh balen dat je de griep had Ank, hopelijk ben je nu weer opgeknapt en kun je straks wat genieten van het betere weer! Je kaarten zien er prachtig uit met die mooie stansen! Groetjes, Ira
Ira’s Crea Corner

Erica ♥ zei

Wat een mooie kaarten zeg ☺
Liefs van Erica
{Heidebloempjuh}