Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

vrijdag 28 september 2018

Vier op een rij


Dit keer heb ik vier kerstkaarten om te laten zien. Ik heb er dubbele kaarten van gemaakt door de achterkant twee keer te stansen en bovenaan een rillijntje te maken op één ervan. Daarboven heb ik ze  aan elkaar geplakt en dan kan je ze iets uit elkaar buigen en zo blijft de kaart ook staan.


De prachtige mal van MD heb ik gebruikt met een mooi knipvel Christmasbirds ook van MD. De plaatjes passen er perfect achter.Telkens heb ik een bijpassende bloementoef proberen te maken, wat niet altijd even gemakkelijk was zoals bij deze met dennenappeltjes en bessen.


De laatste kaart is iets anders van aankleding, wat rustiger ook (op verzoek). De teksten heb ik op een label van MD gestempeld. Dat stempelen ben ik nog niet zo bedreven in, vooral het overal even hard aandrukken en dus gelijkmatig afdrukken gaat nog niet altijd goed.Hier zijn ze alle vier nog eens op een rijtje:


Fijne dag!
groetjes van Ank