Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

dinsdag 6 maart 2018

Paashangers


A.s. zaterdag heb ik weer een creatiefbeurs georganiseerd waar ik zelf ook zal staan. Maar door mijn lange ziek zijn door de griep heb ik er niet veel nieuws voor kunnen maken. Toch wilde ik wat nieuwe dingen maken en omdat het over een aantal weken al Pasen is heb ik wat versiering gemaakt die bijvoorbeeld in een Paastak kan worden gehangen.


Ik had nog heel wat belletjes liggen in verschillende figuurtjes en een aantal daarvan heb ik gebruikt. De eitjes heb ik gestanst met mallen van X-cut. Voor en achterkant hetzelfde en daartussen heb ik het lint geplakt waaraan het belletje hangt. Een roosje ter versiering op het ei geplakt en zo heb ik weer een serie goedkope 'meenemertjes' gemaakt.

Ik zie dat ik een nieuwe volger heb maar kan helaas niet zien wie dat is, in ieder geval welkom! Ik hoop dat je wat inspiratie op mijn blog zult vinden.

groetjes van Ank