Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

donderdag 10 februari 2022

Kaarsen

 


Voor de maandelijkse challenge van 52WTC was ik te laat, ik had gewoon geen energie om een kaart te maken, maar ik vond het onderwerp wel erg leuk.
Aangezien het sinds dinsdag wat beter met me gaat heb ik er nu een kaart mee gemaakt en doe ik gewoon met de wekelijkse kaart mee.
Het frame met kaarsen heb ik 2x uitgestanst, een keer uit wit en een keer uit goud.
Uit de gouden stans de kaarsen weggeknipt, verder heb ik de vlammetjes met viltstift gekleurd.


De chemo viel me de eerste 2 dagen eigenlijk best mee, ik had geen heftige verschijnselen en was gelukkig ook totaal niet misselijk.
Daarna werd ik overvallen door extreme vermoeidheid/energiegebrek, een half uurtje wandelen was teveel van het goede en op een gegeven moment kon ik de trap haast niet meer op komen.
Ook kreeg ik last van maag en darmen.
Gelukkig is dat sinds een paar dagen een stuk verbeterd, ik kan weer een half uurtje wandelen en eten en drinken gaat ook weer prima.
Zo heb ik tenminste nog een paar dagen om weer te herstellen voor de volgende kuur die maandag a.s. weer zal worden toegediend.

Bedankt voor al de trouwe bezoekjes van iedereen ook als ik zelf niet reageer op jullie blogs.
Ik kijk wel overal maar heb gewoon de energie niet om overal te reageren.

groetjes van Ank