Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

donderdag 1 september 2022

Week 35

 


Hallo allemaal, alweer een kerstkaartendonderdag!
Vandaag heb ik een eenvoudige kaart voor jullie die natuurlijk weer mee doet met 52WTC
Ik heb nogal wat dessinpapier waar ik niet zoveel mee kan maar weggooien is zonde dus vandaar deze slimline kaart.
De tekststans komt uit China en leent zich uitstekend voor dit doel.
Ter versiering wat bijpassende brads gebruikt.De afgelopen weken heb ik een hele heftige uitbraak van gordelroos in mijn rechterbeen gehad.
Gordelroos wordt veroorzaakt door het waterpokkenvirus dat je in je lichaam houdt nadat je waterpokken hebt gehad. Als je immuunsysteem verzwakt raakt, wat bij mij door de chemo natuurlijk  is gebeurd, dan slaat het toe in de vorm van gordelroos.
Het gaat gepaard met enorm veel zenuwpijn en in mijn geval ook met spier- en gewrichtspijn, het ging op al mijn fibromyalgieplekken zitten.
De pijn werd zo heftig dat ik uiteindelijk afgelopen maandag met spoed naar de pijnpoli ben doorverwezen en daar hebben ze me een ruggenmergprik gegeven waarbij ze een ontstekingsremmer rond de aangedane hoofdzenuw hebben ingespoten.
Een heel vervelende ervaring maar ik had er alles voor over om van die vreselijke pijn af te komen.
En gelukkig heeft het zijn werk gedaan. Ik heb nu veel minder pijn en heb weer een paar nachten wat slaap kunnen pakken.
Nu maar hopen dat het zo goed blijft gaan.
Het heeft me wel weer achterop gebracht, dat wat ik aan conditie aan het opbouwen was is weer helemaal teniet gedaan helaas.

groetjes van Ank