Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!





donderdag 12 september 2024

Kerstkaartje



De inspiratie voor de het kaarten maken is momenteel ver te zoeken.
In gedachten ben ik vooral bij mijn zoon en schoondochter, want mijn kleindochter kan elk moment geboren worden maar ook bij Lore, zie tekst onderaan dit bericht.
Dus wederom een gemakkelijke kaart met de mooie mal van MD, opgeleukt met goudkleurige stickers.
Natuurlijk doe ik weer mee met 52WTC.

groetjes van Ank


Dit is een stuk tekst door Evelien,  de moeder van Lore, op haar facebookpagina geplaatst:

💔 De grond is woensdag onder onze voeten vandaan geslagen. De arts kwam onze kamer binnen en vertelde dat de tumor van Lore gegroeid is onder deze chemo cocktail en dat dit zeer zorgelijk is. Het komt bijna nooit voor. Afwijken van een huidig bestaand protocol, omdat het zijn werk niet doet, is nooit een goed teken. Hij legde een nieuw behandelplan op tafel, 12 andere kuren (36 weken) en zo snel mogelijk beginnen met bestraling. Alle hoop is gevestigd op de bestralingen, dat de tumor minder actief zal worden en daarna met de nieuwe chemo kuren (VIT) nog harder aangepakt zal worden.. Garanties kunnen ze niet geven. 💔
In plaats dat het nog 8 weken afzien zou gaan zijn, toewerkend naar herstel en revalidatie, is dit opnieuw de start van een nóg heftigere periode. We gaan niet afsluiten en werken naar het einde. We beginnen van voor af aan, maar staan opnieuw voor hele zware maanden, nóg langer en nóg meer zorgen.
Hoe kan dit nou? Mijn dappere, sterke Lore, die zich na elke kuur weer heeft weten te herpakken en herstellen voor een nieuwe kuur. Waarom Lore?
Ik voel heel veel boosheid, vind dat wij na 9 zware kuren wij onze portie ellende en strijdlust al wel gehad hadden. Ik voel heel veel verdriet, nóg langer strijden, nog meer troep in Lore haar lichaam. Maar ik voel ook langzaam aan weer wat strijdlust, want niks doen, kán niet! Dan verlies ik mijn mooie, dappere, lieve meid. 💔 Ik moet er weer staan vanaf dinsdag, dan gaan de voorbereidingen beginnen voor de bestralingsweken.
Ik ben kapot van verdriet, mijn hart is verscheurd. 💔 Ik heb geen tijd om stil te staan bij wat ik voel, wat het met mij doet en de ontzettende onzekerheid die de komende maanden door zal gaan. Ik moet door, ik moet Lore ondersteunen en opvangen.
We gaan er weer voor 💪🏼 Wij moeten deze strijd gaan winnen!!