Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

vrijdag 21 augustus 2020

Princess van Stamperia


Dat ik fan ben van het prachtige papier van Stamperia zal inmiddels wel duidelijk zijn en hoewel ik met mezelf had afgesproken geen papier meer te kopen heb ik me laten verleiden tot de aanschaf van een aantal kleine blokjes met bijpassende die-cuts van dit mooie merk.
Deze afbeelding heb ik geknipt uit het blok Princess. Maar laat ik beginnen bij het begin. De witte dubbele kaart heb ik gestanst met een mal van Studio Light Essentials. Ik heb hem 2x gestanst en de achterkant bovenaan gerild en gevouwen zodat de kaart kan staan. Vervolgens heb ik de opleg uit een vel van Maja Design gestanst. Daarvan heb ik de randen met Distress inkt Walnut Stain bewerkt. De mooie doilystans die ik achter het portret heb geplakt, komt uit China. Het portret heb ik verhoogd opgeplakt. Het prachtige kant had ik nog liggen en komt dus uit eigen voorraad.


Het schildje met tekst en het hartje bovenaan zijn die-cuts en de bloemen bovenaan heb ik geknipt uit een ander vel van Maja Design. Een bloementoef van roosjes in diverse bijpassende roze tinten. Her en der wat pareltjes en een camee maken het geheel af. Het is heerlijk om met zulk mooi materiaal te werken en ben zelf ook best wel tevreden over het resultaat.
Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden, ik lees het graag!

groetjes van Ank