Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

donderdag 23 november 2017

Driemaal Kerst

 Het is voor mij een heel drukke tijd omdat ik druk ben met de organisatie van een kerstmarkt. Dat vergt enorm veel voorbereiding en ook alle andere dingen gaan gewoon door. Daardoor kom ik er nauwelijks aan toe om te bloggen en reacties bij jullie achter te laten, sorry daarvoor.Deze eerste kaart is gemaakt met een geëmboste oplegkaart waar ik de hoekjes van heb geponst. Daarop een stans van effen rood en daar weer bovenop een slag kleiner gestanst uit een kerststofje. Bovenop een sneeuwkristal vastgezet met een sterbrad.De tweede kaart bestaat uit een gestanste opleg met daarop een rode kerstster die oorspronkelijk op een haarclip zat. Ik vond het wel een mooi geheel samen met wat plaksteentjes.


De laatste kaart heeft een stans met een gehaakt randje, daar bovenop heb ik een kleine witte stans geplakt en toen heb ik er een houten hanger met een strik op bevestigd. De hanger kan eventueel in de kerstboom gehangen worden. 
Op de foto zag ik dat het sterretje rechtsboven scheef zat maar dat heb ik even gecorrigeerd!

groetjes van Ank