Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zaterdag 7 mei 2016

Anker


We blijven nog even in het maritieme thema maar deze kaart is veel rustiger van kleur. Witte basiskaart daarop dessinpapier van Marianne Design uit het blok 'Nautical'. De touwen heb ik uit kraft gestanst en met distress inkt 'walnut stain' lichtjes bewerkt. Het anker heb ik twee keer gestanst,  het touw ook dit keer uit kraft. Een tekst gestempeld op een stansje en een bijpassende bedel completeert het geheel.

Ik zie in de statistieken dat ik heel veel bezoekers heb maar er wordt maar mondjesmaat gereageerd en dat vind ik wel jammer. En dat is niet alleen met het mooie weer. Ik hoop dat als je mijn blog bezoekt je ook af en toe even de moeite neemt om een reactie te plaatsen. Ik begrijp dat dat niet altijd kan, dat doe ik zelf ook niet maar als ik zie dat er 185 bezoekers zijn geweest en ik heb maar 6 reacties dan vind ik dat wel erg weinig. Ik vind het gewoon leuk om feedback te krijgen, mag ook negatief zijn, dat vind ik helemaal niet erg. Niet iedereen vind alles altijd maar leuk, dat begrijp ik best. Alvast bedankt !!

groetjes van Ank