Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zaterdag 12 december 2015

Taartpuntjes
Vandaag heb ik lekker taart voor jullie ;-)  De mal voor deze taartpuntjes heb ik tweedehands gekocht. Hij bestaat uit twee delen, het doosjes en de deksel. Ik heb beiden uit verschillend cardstock gestanst. Het bovenste deel uit dessinpapier, en het doosje uit effen bijpassend cardstock. Deze taart bestaat uit twee verschillende 'smaken'. Beide dessinpapiertjes komen uit een blok van de Action.


De versiering die ik heb aangebracht bestaat uit drie roosjes in een bijpassende kleur en wat takjes en blaadjes.


De doosjes zijn heel geschikt om geld of een bon in cadeau te toen maar ook een klein geschenkje zoals een sieraad kun je er mooi in verpakken.


Natuurlijk kun je ook een hele taart bestaande uit twaalf puntjes geven, bijvoorbeeld op een bruiloft, en overal iets in stoppen of allemaal kleine kraamcadeautjes. De mogelijkheden zijn plenty.


Ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden. Ik neem ze mee naar de creatiefbeurs waar ik ga staan en uiteraard hoop ik er wat van te verkopen.

groetjes van Ank