Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

donderdag 30 november 2017

Nog een krans


Dit is mijn derde kaart met krans voor de challenge bij de Dutch Card Lovers. De krans heb ik twee keer gestanst, één keer uit wit en één keer uit goudkleurig papier. Ik heb ze verspringend verhoogd opgeplakt. Her en der met een bruine perlenpen heb ik wat 'besjes' gemaakt. Het hert en de tekst met bruine inkt gestempeld.

Wat is het toch leuk om kransen op kaarten te maken, ik ben helemaal geïnspireerd geraakt door deze challenge dus misschien volgen er nog wel meer, ook al is de challenge voorbij. En ik hoop dat ik op mijn beurt jullie weer inspireer.

groetjes van Ank

Washi-krans

Door de uitdaging bij Dutch Card Lovers om een krans te gebruiken op je kaart heb ik helemaal de smaak te pakken gekregen. Ik weet eigenlijk helemaal niet of je meerdere keren mee mag doen maar dat hoor ik dan wel.


Ik heb met stukjes washitape een krans gemodelleerd. Ook de tekst is een stukje tape. De tapejes zijn gewoon willekeurig afgescheurd en over elkaar heen geplakt, zoals op de volgende foto is te zien.


De kaart heb ik rond gemaakt zodat dat de vorm van de krans accentueert. Her en der heb ik wat sequins opgeplakt.


Als het licht er anders op valt veranderen de kleuren maar kun je wel goed zien wat allemaal goudkleurig is.


Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze alternatieve krans  vinden.

groetjes van Ank


UPDATE: