Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

dinsdag 6 februari 2018

Sterkte


Nog steeds ben ik niet helemaal opgeknapt maar het lijkt er op dat we de weg naar herstel wel weer zijn ingeslagen. Allemaal hartelijk bedankt voor de beterschapswensen. Het is een nare griep die veel impact heeft.
Inmiddels heb ik weer een kaart gemaakt. Ik had nog wat papier liggen waarop ik met acrylverf en een acrylblock achtergrondjes had gemaakt. Ik heb uit zo'n stukje een cirkel gestanst en samen met een rechthoekig stukje behang heb ik die op een vierkante kraft kaart geplakt. Het kader heb ik gedoodled een uitgestanst boompje verhoogd aangebracht net als de tekst en wat sneeuw. Ik heb er een bemoedigingskaart van gemaakt voor een lieve vriend die te horen heeft gekregen dat hij naast de COPD die hij heeft nu ook longkanker heeft gekregen en dat ze niets voor hem kunnen doen vanwege zijn slechte conditie, heel verdrietig allemaal.

groetjes van Ank