Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zaterdag 31 december 2016

Bloemetjes

Op deze oudejaarsdag laat ik jullie een serie kaarten zien waarvoor ik dessinpapier heb opgemaakt. ik had nog wat restjes liggen en daar heb ik vierkanten van gesneden waarvan ik de hoeken met een pons heb afgerond.
Vervolgens heb ik uit mijn voorraadje een stans gezocht om er op te plakken en daar weer een stempel op gezet. De 3d bloemenstickers komen van stickervellen van de Zeeman.
Hier zie je ze nog eens allemaal op een rij. Van de middelste had ik helaas geen goede foto en de kaart is al weg dus ik kon het niet overdoen.

Ik wens jullie allemaal een goede en veilige jaarwisseling. Ik wil tevens van de gelegenheid gebruik maken alle volgers en reageerders te bedanken. Die laatsten met name omdat ze de moeite nemen een reactie achter te laten. Ik wens jullie allemaal alle goeds voor 2017 en dat het maar een creatief en inspirerend jaar mag worden!
Veel gezondheid en geluk!

groetjes van Ank