Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

dinsdag 10 oktober 2017

Patchwork


Ideaal om van je restjes papier af te komen zijn deze patchworkkaarten en aangezien er in mijn omgeving diverse dames zijn die dit als hobby hebben, komen deze goed van pas.


Je ziet dat door het verschillend invullen met kleuren het net lijkt of je een ander motief te pakken hebt. Het is heel leuk om daar mee te spelen.


Ik heb er voor gekozen om in het hart van de kaart een knoop te zetten omdat dat ook echt bij quilten of patchwork past.


Geen tekst op de voorkant omdat je dan de kaart uit balans haalt omdat hij helemaal symmetrisch is. Eventuele tekst kan men aan de binnenkant schrijven.


En de laatste twee van deze serie kerstkaarten. Geen verder versieringen omdat ik ze zo 'natuurgetrouw' mogelijk wilde houden. Ik zal er vast ook nog wel andere versies van maken niet voor de Kerst maar van deze heb ik alvast veel maakplezier gehad. Ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden.

groetjes van Ank