Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zondag 17 februari 2013

Bird Song

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor het meeleven, jullie weten als geen ander wat het is als er iets aan je ogen mankeert, dat kun je zeker bij onze hobby gewoon niet gebruiken. De oogarts constateerde niets ernstigs maar had wel de vervelende boodschap dat er niets aan te doen is. Het is een 'ouderdoms'verschijnsel waarbij er vezels en klonteringen in het glasvocht ontstaan. Als ik er na een half jaar nog niet aan ben gewend of het blijft heel hinderlijk dan kan er een operatie worden overwogen waarbij het glasvocht wordt verwijderd.....  Ik heb de pech dat ik een wazige vlek precies midden in het oog heb waardoor scherpstellen soms erg lastig is. Op dit moment word ik telkens erg moe in mijn ogen en heb veel hoofdpijn ervan.
 
 
Maar we laten ons niet al te gauw uit het veld slaan (dat typt gemakkelijker dan dat ik het daadwerkelijk voel hoor!) en ik heb vandaag deze kaart gemaakt met het prachtige papier Bird Song van Graphic 45, ook de die-cut bloem is daarvan. Twee bijpassende stempels, wat restjes papier, een leren veter en wat goudkleurige accessoires maken het geheel compleet.
 
groetjes van Ank