Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

donderdag 21 april 2022

Kerstkaart en update

 


Eindelijk weer eens een kaart gemaakt, een kerstkaart om mee te doen aan 52WTC
Over de kaart valt niet heel veel te vertellen, een houten ster op een kerstachtergrondje.
Op de ster poinsettia versiering geplakt niet teveel want dan wordt de kaart te dik.

UPDATE:
Met mijn gezondheidstoestand gaat het inmiddels een stuk beter gelukkig.
Ik heb het heel slecht gehad maar de twee weken pauze die ik kreeg om te herstellen hebben me wel goed gedaan. Ik heb ernstig getwijfeld of ik wel door zou gaan met de 12 vervolg chemokuren maar na een goed gesprek met mijn oncoloog heb ik het toch weer aangedurfd en inmiddels heb ik er al weer twee kuren opzitten en tot op heden blijven de ernstige bijwerkingen uit.
Ik ben niet meer zo uitgeput moe, ik kan weer beter eten en daardoor heb ik ook weer meer energie.
Ik heb al weer een paar kleine wandelingen gemaakt. Dat was heerlijk na bijna twee maanden binnen zitten. Helaas ben ik inmiddels wel behoorlijk kaal geworden en sinds gisteren heb ik dan ook een pruik, een hele stap vond ik dat maar het geeft toch ook wel weer een beter gevoel om zo weer onder de mensen te komen zeker als je er complimenten over krijgt.
Al met al mag ik niet klagen zoals het nu gaat, natuurlijk ben ik er nog lang niet en het valt nog steeds niet mee maar ik ben blij dat ik al weer uit zo'n diep dal ben geklommen.
Nog steeds druppelen er af en toe prachtige kaarten van jullie binnen en daar ben ik zo ontzettend blij mee, het geeft zo'n warm gevoel dat jullie zo meeleven, echt geweldig!

groetjes van Ank