Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

donderdag 29 april 2021

Week 17, 25 WTC


Nou wat is me dat tegen gevallen die vaccinatie. Ik ben er behoorlijk ziek van geweest. Vrij snel na het prikken had ik flinke pijn in mijn arm en kreeg ik hoofdpijn en de volgende dag had ik koorts en was gewoon ziek. Ik voelde me alsof ik hoge koorts had, dat was niet zo het was 38.3 maar ik was zo slap dat ik de hele dag op bed heb gelegen en ook nog twee dagen daarna. Hoofdpijn en pijn in de spieren bleef nog een aantal dagen en mijn arm doet nog steeds pijn, een week later! Ik ben ook nog steeds gammel. Ik hoop dat mijn reactie bij de tweede vaccinatie wat minder erg zal zijn.

 Het zal duidelijk zijn dat ik niets aan de hobby heb gedaan de afgelopen week. Gelukkig had ik deze kaart al klaar en kan ik toch meedoen aan 52  WTC. Net als vorige keer heb ik een plaatje van MD gebruikt, uitgestanst voor een leuk randje en op rood geplakt. Tekst en sterren allemaal in hetzelfde blauwe kleurtje als uit het plaatje.

groetjes van Ank