Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

donderdag 26 mei 2022

Update en kerstkaart

 Het wordt weer hoog tijd om jullie bij te praten.
Vol goede moed ben ik gestart met de tweede serie van 12 kuren en de eerste twee gingen eigenlijk best goed, ook de derde leek goed te gaan maar na een week kreeg ik last van neuropathische verschijnselen. mijn voeten leken te slapen en mijn tenen waren doof. Ook had ik last van tintelingen in de vingers.
Het zijn bijwerkingen die veel voorkomen maar meestal in een wat later stadium.
Voor mij en ook voor de oncoloog was dit een teken om een pauze in te lassen om te kijken of deze verschijnselen zouden overgaan. Helaas dat is niet gebeurd en we hebben dus moeten besluiten om te stoppen met de chemokuren. Het kan nl. zo zijn dat deze zenuwschade blijvend is en veel erger zou worden bij meer kuren en dat is iets wat ik echt niet wil.
Kortom, op dit moment krijg ik dus helemaal niets meer toegediend.
Ik merk dat mijn lichaam langzaam aan wat bijkomt van alles maar de neuropathische tintelingen zijn helaas niet weg. Ik ben nog steeds snel moe en ik heb totaal geen conditie meer.
Binnenkort heb ik weer een gesprek met de oncoloog om te overleggen wat we nu verder gaan doen. Waarschijnlijk zal dat 5 jaar hormoonkuren zijn.
Voor nu is het proberen weer verder te herstellen en hopen dat datgene wat ik aan chemo achter de rug heb voldoende is geweest om ervoor te zorgen dat de kanker niet meer terugkomt.

Ik heb ook weer eens een kaartje gemaakt, een kerstkaart welteverstaan voor week 21 bij 52WTC
Vanaf nu ben ik van plan om weer wat meer met kaarten maken bezig te zijn maar ik moet de inspiratie echt wel weer gaan zoeken.
Dit kaartje is een klein vierkant exemplaar met daarop een topper waarop ik een 3-D plaatje van een Snoesje heb geplakt uit een serie die ik eens van iemand heb gekregen.
Niet op de manier gedaan zoals ik het zelf zou doen maar ja weggooien kan ik nooit zo goed.


Fijne dag!
groetjes van Ank