Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!





zondag 9 april 2017

Laatsten uit de cardkit








Een lange post dit keer met de laatste kaarten en kaartjes die ik maakte met de cardkit 'Bon Voyage'. Te beginnen met twee kleine kaartjes. De kraft cirkels en de bruine touwtjes komen uit de kit.


Met het laatste restje van dit dessinpapier uit de kit en de label waar ik zelf de tekst op heb gestempeld, maakte ik dit kleine kaartje.


Van diverse restjes van ander dessinpapier heb ik een oplegkaart gemaakt en ook de touwtjes van bovenstaande kaart komen uit de kit.

Nog een restje dessinpapier gebruikt en daarmee bovenstaande kaart gemaakt. Alleen het dessinpapier komt uit de kit.


Zo is de label met tekst goed te zien.


Een labelkaart voor een huwelijksreis. het roze van de lintjes lijkt op de foto heel anders van kleur maar in werkelijkheid past het precies bij het dessinpapier. Uit de kit komen de drie tekstlabels en de touwtjes.


Op de laatste foto zie je alle kaarten nog even bij elkaar. ik heb zelfs nog wat dingen over uit de kit, zoals een paar bedrukte labels en wat tags, envelopje en touwtjes. ik vind het altijd een uitdaging om er zoveel mogelijk van te gebruiken.

Ik hoop veel reacties te lezen, vind dat altijd erg leuk.
Ik wens jullie allemaal een fijne dag!

groetjes van Ank