Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

woensdag 17 oktober 2018

Liftchallenge Lucifersdoosje


Op het lift challenge blog werd gevraagd een klein lucifersdoosje te pimpen en in eerste instantie wilde ik niet meedoen maar toen las ik dat er maar erg weinig deelnemers waren en eigenlijk is het hartstikke leuk om te doen en ik had ook al een ideetje.


Ik heb er een kerstdoosje van gemaakt, als een soort kijkdoosje met op de buitenkant papier dat eigenlijk de inhoud al een beetje verklapt.


Het is allemaal wel gepriegel want het is natuurlijk heel klein maar ik heb het toch voor elkaar gekregen. De binnenkant van het doosje beplakt met lichtblauw papier met sneeuwkristallen en daar een paar houten sterretjes op geplakt. De mini kerstboompjes er in geplakt net als het gestanste mini hertje dat er verhoogd in is geplakt. Een sneeuw ondergrond gemaakt wat tevens e.e.a. verdoezelt.


Het doosjes trek je open aan de groene strik. Op de onderkant/achterkant heb ik nog een leuke toepasselijke tekst geplakt.

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

groetjes van Ank