Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

donderdag 3 december 2020

52 WTC, week 49, Notenkraker

 


Het is alweer donderdag en dus weer een kerstkaart die meedoet met het blog van 52 WTC , hij gaat lekker zo, ondanks dat ik veel later pas ben ingestapt heb ik toch al een flink aantal kerstkaarten zo gemaakt en anders was het nu weer haasten geworden waarschijnlijk.
Vandaag laat ik een kaart zien die ik heb gemaakt voor mijn schoondochter (en mijn zoon natuurlijk) want zij heeft voor mij een paar notenkrakers gekocht. 
Ik vind het een hele leuke kerstversiering dus ik was er echt blij mee.


De basis is een witte dubbele kaart dan een rood vel en daarop een met zilveren lijntjes (niet te zien op de foto) gestreepte achtergrond.
De notenkrakermal komt uit China en was een ramp om te draaien omdat veel kleine onderdelen (onlosmakelijk) aan elkaar zitten terwijl je ze uit verschillende kleuren wilt halen, maar het is met veel geduld en vaak draaien gelukt.
De versiering op de muts, de epauletten en de gesp zijn uit goudkleurig karton gestanst.
De grote boom gehalveerd en o.a. versierd met rode engeltjes en kleine candy canes van fimoklei, die heb ik ook in China besteld, ik vind ze zo leuk!

Dan heb ik weer een nieuwe volger, Nicole, leuk! en welkom!

groetjes van Ank