Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zaterdag 25 augustus 2012

Schaatsen

 
Van het strand naar de ijsbaan alsof het niets is *lol* Deze kerstkaart heb ik gemaakt met de nieuwe stans van Marianne Design en het nieuwe papierblok ook van MD. Ik heb hem vrij eenoudig gehouden omdat het papier niet veel nodig had. Voor de liefhebbers heb ik de schaatsjes (en andere stansjes) te koop in mijn webwinkel.
 
De onderzoeken bij de longarts hebben nu definitief duidelijkheid gegeven. Ik heb Sarcoïdose, de ziekte waarbij er ontstekingen op je organen gaan zitten en je overal gezwellen kunt krijgen die uit ontstekingen van het bindweefsel bestaan. De schade aan mijn longen valt erg mee en hart en nieren zijn onaangetast en daarom is er besloten geen medicijnen (Prednison) te geven. Mijn bloedwaarden waren ook weer een heel stuk beter. Ik blijf onder controle voorlopig het eerste jaar elke 6 weken een longfunctietest, longfoto's enz. Dankjulliewel voor het meeleven en de belangstelling, dat doet me goed!
 
Fijn weekend!
Ank