Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

woensdag 22 februari 2017

Zeemeermin


Ik ben dol op het papier van Graphic 45 maar ik kan het me niet veroorloven dat altijd te kopen dus af en toe verwen ik mezelf met de journaling cards die ze ook uitgeven. Deze serie heet Voyage Beneath the Sea. Voor deze kaart heb ik de afbeelding doormidden gesneden en de zeemeermin aan de rechterkant uitgeknipt. Van het rechterdeel het ik een stuk afgesneden en toen de beide delen weer aan elkaar gemaakt zodat het een smaller plaatje werd. Op de dubbele écru kaart heb ik een koraalrode opleg geplakt. De blauwe achtergrond met structuur is een stukje behang wat ik doormidden heb gesneden en daar tussenin heb ik het restje van het plaatje geplakt.


Ter versiering heb ik echte gedroogde zeesterretjes opgeplakt en wat pailletten in bijpassende kleuren. Om dat wat beter te zien heb ik bovenstaande detailfoto gemaakt. Ik ben erg tevreden met hoe de kaart is geworden en ben dan ook erg benieuwd wat jullie er van vinden.

groetjes van Ank