Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zaterdag 4 januari 2014

Oudje

 
Ik heb nog heel veel oude 3-D knipvellen liggen en kan er maar met moeite afstand van doen, aan de andere kant deed ik er ook niets mee dus daar probeer ik wat verandering in te brengen. Gisteravond bij de televisie een aantal plaatjes geknipt en in elkaar gezet en vandaag aan het kaarten maken. Deze heb ik vrij eenvoudig gehouden omdat ik vind dat alle aandacht naar het plaatje moet gaan. Met de nieuwe mal van Joy de doily gestanst, wat tape als ondergrond een paar groene blaadjes-stickers van de zeeman en een gouden koordje maken het compleet. Ik heb ook nog glitterlijm gebruikt op alle bloemen maar dat is op de foto niet te zien.
 
Wat me trouwens opvalt is dat ik wel veel bezoekers heb, zo'n 50 gemiddeld per dag maar naar verhouding erg weinig reacties, zo tussen de 7 en 10. Dat vind ik wel jammer. Ik snap dat de meesten het druk hebben, daar heb ik zelf ook last van hoor maar ik wil wel even laten weten dat ik reacties zeer op prijs stel!!
 
Fijn weekend!
Ank