Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

dinsdag 1 mei 2018

Vintage meisje


Vandaag heb ik weer een vintage kaart met een paperdoll van Tim Holtz. Over deze kaart ben ik zelf meer tevreden. Voor mijn gevoel is die meer in balans. Op de basiskaart van ecru heb ik een lichtgroen gemarmerd oplegvel geplakt met daarop een journaling card van een mij onbekend merk. Om het meisje echt te laten zitten  heb ik een strookje houtpapier gebruikt. Op de hoeken heb ik transparante stickers van de Action geplakt. Een echte strik in het haar en twee camees en wat bloemen maken de kaart compleet.

Ik heb nog steeds niet heel veel tijd om met de hobby bezig te zijn. Mijn moeder is nog steeds niet thuis maar is inmiddels wel aan het revalideren, het gaat steeds wat beter met haar. Omdat de nekwervels nog niet geheeld zijn moet ze nog steeds de harde nekkraag dragen en daar ondervindt ze veel hinder van. Toch is de verwachting dat ze over een paar weken weer naar huis kan. In de tussentijd moet er veel geregeld worden, afspraken afgezegd of verzet of ook wel gemaakt worden, de was moet gedaan en natuurlijk de post gehaald en de plantjes verzorgd. En natuurlijk de dagelijkse bezoekjes, het vergt allemaal veel tijd

groetjes van Ank.