Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

donderdag 14 februari 2013

Wijsheid

 
Het heeft even geduurd dat jullie mij hier troffen maar ik zit weer eens in de lappenmand. Ik heb weer de griep gehad, dit keer de buikgriep en nu zit ik nog met oogproblemen waar ik me erg zorgen om maak. Met mijn linkeroog zie ik niet helemaal scherp en ik heb zwarte strengetjes voor de ogen. Vandaag meteen met het ziekenhuis gebeld en ik kreeg een spoedverwijzing en moet morgen bij de oogarts komen. Duimen jullie voor me dat er wat aan te doen is want ik ben best bang..
 

 
De uiltjes heb ik al een tijdje geleden gemaakt, ze zijn van restjes vilt, gestanst met een MD stans en dan lekker voor de TV in elkaar knutselen, een leuk werkje. Je kunt er lekker je fantasie op uitleven door de kleurtjes, de accessoires en de oogjes, zo zien ze er allemaal heel anders uit.
 
 
Met een paar leuke plaatjes van internet de verpakking aangekleed. De stempel vond ik er wel bijpassen en zo heb je weer een klein kadootje dat eventueel ook nog eens door de brievenbus past!
 
groetjes van Ank