Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

vrijdag 19 januari 2018

Mixed Media


Inmiddels ben ik weer redelijk opgeknapt maar nu is het me in de rug geschoten en kan ik nog niet veel, heel vervelend.
Ik had vlak voor die tijd nog wel een kaart gemaakt. Eigenlijk doe ik dat veel te weinig met mixed media want het is heel leuk om te doen maar ik gun me er vaak de tijd niet voor.
Ik ben begonnen met de achtergrond te maken, eerst sponsen met distress inkt daarna heb ik met een stencil en dezelfde kleur lila inkt wat motiefjes aangebracht. Toen met behulp van een ander stencil en wat reliëfpasta de witte rondjes gemaakt. Toen dat gedroogd was heb ik met een grid stempel her en der wat afgedrukt. Goudkleurige embossingpoeder  wat gestrooid en verhit voor wat goudkleurige details. Met kant, stoffen bloemen, papieren blaadjes en een paar goudkleurige metalen bloemen heb ik de toef gemaakt. Ik vond nog een mooi lila hartje dat er goed bijpaste. De tekst gemaakt met letterstickertjes en toen met een goudkleurige perlenpen nog wat accenten aangebracht.
Ik ben benieuwd wat jullie van deze kaart vinden.

groetjes van Ank