Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zondag 26 januari 2020

Kerstkaarten-flow


Ik zit nog erg in de 'flow' van het kerstkaarten maken en omdat ik er geen  één had overgehouden geef ik er maar aan toe om mijn voorraad weer even op peil te krijgen want als ik alles aan het eind van het jaar moet gaan maken dan gaat het vast fout.  Het feit dat ik de diverse mini cardkits van Studio92 van Ingrid Danvers nog uitgestald heb liggen helpt natuurlijk ook.
Ik heb diverse kits door elkaar gehusseld en weet ook niet meer precies wat van welke kit is. Ook voeg ik dingen toe uit eigen voorraad zoals bij de bovenste kaart de witte stans bovenaan en de roze rand onderaan. De rest is uit de mini cardkit.


De tweede kaart ziet er heel anders uit. Ik heb twee dezelfde boompjes gebruikt maar ze komen dacht ik uit verschillende kits. Een witte oplegkaart gemat op een mooi ruitje (uit een ad-on kit). De tekst heb ik i neen bijpassende kleur gestempeld en wat sequins voor de nodige bling-bling toegevoegd.
En zo heb ik er weer twee heel verschillende kerstkaarten bij.

groetjes van Ank