Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zondag 12 augustus 2018

Stamperia kerstkaart no.1


Ik ben helemaal weg van het mooie Stamperia papier en heb me laten verleiden tot het kopen van o.a. een blokje met kerstafbeeldingen in prachtige roze en blauwe pasteltinten. Helemaal niet de traditionele kerstkleuren maar heel erg mooi. Dit is de eerste kaart die ik ermee heb gemaakt. Het is een groot exemplaar geworden, A5 formaat. Het dessinpapier wat ik heb gebruikt voor de postzegelstans komt uit een oud blok van de Action en is gewoon gebloemd papier maar het past er perfect bij. Ik heb de oude kerstster-stans van Marianne Design maar weer eens tevoorschijn gehaald. De bladnerven bewerkt met distress inkt.

Morgen wordt mijn moeder alsnog (na 4 maand) aan haar gebroken nekwervel geopereerd. Een spannende onderneming met haar 87 jaar en haar fragiele lichamelijke en geestelijke gezondheid. Gelukkig is ze als eerste aan beurt morgenvroeg en hopelijk horen we dan aan het begin van de middag hoe het ervoor staat. We duimen dat het goed gaat!

groetjes van Ank