Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zaterdag 14 juli 2012

La vie en rose

Ik begin vandaag even met een update over mijn gezondheid. het bezoek aan de reumatoloog leverde in eerste instantie niet veel op hij herkende de gezwellen niet maar heeft meteen een uitgebreid bloedonderzoek laten doen en röntgenfoto's laten maken. Daaruit bleek in ieder geval dat ik een verhoogde bezinking en ontstekingsfactor in het bloed heb, dat zou kunnen betekenen dat de gezwellen ontstekingen zijn. Het verklaart in ieder geval mijn enorme vermoeidheid, mijn lichaam is in gevecht!Voor de zekerheid zal er een gezwel operatief worden verwijderd voor verder onderzoek. Mijn röntgenfoto's van de longen waren wat 'korrelig' wat zou kunnen duiden op een ontstekingsziekte aan de longen genaamd Sarcoïdose en om daar zekerheid over te krijgen krijg ik een CT-scan, wordt vervolgd dus weer.


Deze kaart heb ik de afgelopen week gemaakt met verschillende kleuren cardstock met structuur. Het plaatje is van Graphic 45, daaromheen een dia passepartout van Cartuna Greetings. Het mooie satijnlint met rozen komt van de Action en past er perfect bij.  De tekst is een rub-on van Toga, 2 zwarte hotfix steentjes en 2 oranje dewdrops en wat roosjes die ik nog had.

Fijn weekend!
groetjes van Ank