Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

vrijdag 17 oktober 2014

Kerst-scraplings
Vandaag heb ik 3 verschillende scraplings om te laten zien. De eerste is gemaakt met een mal van MFT. Het dessinpapier, wat ik persoonlijk erg mooi vind, komt weer uit een oud blok van de Action. De sterren heb ik iets verhoogd opgeplakt en versierd met wat strass steentjes en die heb ik er ook her en der naast geplakt.Op de tweede scrapling een 3-D plaatje, Eén van de leuke uiltjes van Eline Pellinkhoff. Bovenaan een restje dessinpapier en daaraan 'hangend' ijspegels die ik met glitterlijm heb bewerkt. Daarmee heb ik ook de sneeuw onder het uiltje gemaakt. Een tekststicker, wat twine en een sneeuwsterretje maken het geheel compleet.


De rode hertjes zijn verhoogd opgeplakt. De vierkantjes zijn weer restjes uit een oud blok van de Action. Het stansje met tekst heb ik ooit eens gekregen en dat heb ik er met twine omheen geknoopt.

Ik zit al aardig op schema met de Kerstkaarten, ik heb er nog meer te laten zien maar dat komt uiteraard in een volgende post.

Bedankt voor al jullie reacties, dat vind ik heel erg leuk.
Fijne dag!
groetjes van Ank