Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zaterdag 11 augustus 2012

Nog een Kerstbal

Omdat een aantal van jullie vroegen naar mijn gezondheid (lieff!)eerst daar maar even een update over.
Ik ben dus ruim twee weken geleden geopereerd aan mijn arm, wat een verschrikking was omdat ik niet voldoende was verdoofd en er in onverdoofd gebied werd geknipt en gesneden, maar goed dat is allemaal netjes genezen en ik heb het verwerkt. Afgelopen dinsdag zou ik daarvan de uitslag krijgen en definitief weten of ik de longziekte Sarcoïdose heb. Tot mijn verbijstering kreeg ik toen de mededeling dat ze me de uitslag niet mochten geven omdat de reumatoloog dit onderzoek had aangevraagd. Op mijn opmerking dat ze dit twee weken eerder toch ook al wel konden bedenken kreeg ik alleen maar een sorry, had niet mogen gebeuren te horen. Helaas is mijn reumatoloog met vakantie en moet ik weer tot komende week wachten wanneer hij weer terug is. Wordt vervolgd zal ik maar zeggen. Ik voel me gelukkig wel een stuk beter, krijg weer energie en heb het ook niet meer zo benauwd, de pijn is ook minder en met dit alles sta ik ook geestelijk weer wat steviger in mijn schoenen!


Zoals ik al schreef vond ik een stapeltje voorgesneden kerstbalkaarten dus heb ik er meteen nog maar eentje gemaakt. Dit keer met een 3-d plaatje wat ik met wat glitterlijm heb opgeleukt. Verder een stans waarop wat plaksterren. Ik vond niet dat de kaart meer nodig had.

Fijn weekend!
Ank