Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

vrijdag 13 mei 2016

Nummers 4 en 5


Het maritieme thema heeft me wel te pakken hoor, ik krijg er behoorlijk inspiratie van zo blijkt. Hier zijn weer twee kaarten in dit thema. De bovenste kaart is een dubbele witte kaart met daarop een bijgesneden die-cut uit een blokje van boekenvoordeel. Dit keer heb ik het touw uit rood gestanst en het stuurwiel uit blauw. Op het touw een grote brad met bijpassend motief en het stuurwiel heb ik met een rode brad op rode en witte cirkels vastgezet.


Uitgangspunt van de tweede kaart is ook een witte dubbele kaart. Daarop ook weer een die-cut uit het blokje van boekenvoordeel. Het zeilbootje twee keer gestanst uit rood en blauw. Het tekstlabel is van Spellbinders en dat heb ik met twee plakparels versierd. De golfjesrand had ik nog liggen en kon mooi als water dienen. Een bijpassend bedel aan wat twine en zo is de vijfde kaart uit de maritieme serie al weer klaar!

groetjes van Ank