Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zaterdag 13 oktober 2018

Kersthangers


Wat is het warm hè, ik moet zeggen dat ik er niet zo goed meer tegen kan. Bij mij in de tuin loopt het tegen de 30 graden en dat is mij toch iets té helemaal in deze tijd van het jaar. Maar het zonnetje laat alles er vrolijk uitzien en ik heb me prima vermaakt met het maken van deze kersthangers.


Op sommige knipvellen zitten van die kleine plaatjes die te leuk zijn om weg te doen. Zo ook deze kleine Snoesjes. Ze hebben ook van die mooie kleurtjes dus ik wilde er wat mee doen, en dit is het geworden.

Ook de plaatjes van de sneeuwlandschappen waren nog over dus daar heb ik hetzelfde mee gedaan. Het zijn net drie kleine schilderijtjes onder elkaar.


Qua versiering heb ik het simpel gehouden, de stansen zijn al sierlijk genoeg. Ze zijn ongeveer acht centimeter per 'schilderijtje'.  Het kan gemakkelijk in een envelop worden verstuurd. Zo heb je weer eens wat anders dan een gewone kaart.

Fijn weekend!
groetjes van Ank