Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zaterdag 4 februari 2017

Nieuwe techniek


Ik zag een voor mij nieuwe techniek voorbijkomen en die heb ik eens uitgeprobeerd. Je neemt een oplegkaart van kraft en neemt drie bij elkaar passende kleuren distressinkt. Dan ga je die kleuren op de kaart poetsen, te beginnen bij de lichtste kleur. Als je dat hebt gedaan dan neem je een masker-stencil en ga je er over heen met de donkerste kleur.


Vervolgens plak je de opleg op een dubbele kaart en gaat hem verder versieren. Ik heb er her en der met een witte stift wat accentjes op aangebracht anders vond ik de kaarten veel te somber. De teksten heb ik twee keer uitgestanst, een keer uit wit en een keer uit zwart en die verspringend op elkaar geplakt.


De rest van de teksten met de dymotang gemaakt. Op de linkerkaart heb ik ook nog een paar pailletten geplakt. Helemaal tevreden ben ik nog niet, misschien had ik nog wat met nietjes kunnen doen, bijvoorbeeld de dymoteksten vastzetten, maar ik had de opleg al op de kaart geplakt dus dat kon niet meer.

Ik ben benieiwd wat jullie er van vinden.
groetjes van Ank