Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

woensdag 26 juli 2017

'Use your stuff!' Shakercards


Bij Cornelie zag ik deze leuke mal voor een shaker-bloem (hier) en ik was meteen verkocht. In de begintijd van het kaarten maken maakte ik veel schudkaarten met stempels waar een vlak van werd uitgesneden en daar had ik nog een hele doos vol schudmateriaal van liggen.


Dus in het kader van 'Use your Stuff!' zijn hier drie kaarten met de nieuwe mal en het al wel 20 jaar oude schudmateriaal. Ik was verbaasd over hoeveel verschillende kleurtjes en soorten dat ik nog had.


Ik heb drie heel verschillende kaarten gemaakt, zo kun je zien wat een verschil het maakt als je andere papiertjes gebruikt en andere stansjes.


Bij deze mal kun je de zgn. pouches kopen waar je het schudmateriaal in kunt doen, dat is extra gemakkelijk maar natuurlijk kan het ook gewoon met 3-D foam en transparante sheet. Bij de eerste en laatste kaart heb ik er voor gekozen om de tekst in de bloem te stempelen en de bloemen heb ik allemaal verhoogd opgeplakt.

Ik ben benieuwd of jullie deze kaarten net zo leuk vinden als dat ik vind om ze te maken! En maakten jullie 'vroeger' ook schudkaarten?

groetjes van Ank