Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

vrijdag 6 juli 2012

Champagne en gezondheid

De afgelopen tijd ben ik erg met mezelf bezig geweest omdat ik ineens allemaal gezwellen en gezwelletjes bleek te ontwikkelen met name op mijn ledematen maar ook wel op mijn lijf. Sommigen heel erg pijnlijk maar altijd snel groeiend en dat maakte bang, heel bang. De artsen wisten en weten niet wat het zijn maar inmiddels hebben biopties aangetoond dat het in ieder geval niet kwaadaardig is en daar heb ik wel een paar traantjes (heel veel) van opluchting om gelaten. Nu verder met de onderzoeken om uit te vinden wat het wel is. Dit betekent dat ik nog steeds niet kan beloven weer regelmatig langs te komen maar ik doe mijn best want ik wil jullie zoveel mogelijk allemaal op de voet blijven volgen natuurlijk.

Van kaarten maken komt ook niet altijd wat maar ik heb er nog wel wat gemaakt, zoals deze met  andermaal de hoekstans van MD in het midden. De prachtige rand die ik boven en onder heb gebruikt is van Cheery Lynn. Aan de ronde paperclip heb ik een flesje champagne gehangen, dat vond ik hier wel bij passen!

groetjes van Ank