Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

dinsdag 14 februari 2017

Nog meer teddies


In het stofje met afbeeldingen van de Cherished Teddies zaten nog meer beren die ik heb uitgeknipt en daar heb ik deze kaarten mee gemaakt. Deze zwart-wit kaart is gemaakt met een journalingcard op de voorkant. Het kaartenpapier heb ik er rondom weggesneden. Wat rode pailletten erbij en een zwarte tekststans en verder niet.


Ook bij deze kaart is de voorkant weer een journalingcard en omdat er wat glitter op zit heb ik ook het beertje wat glitteraccentjes gegeven met glitterlijm. Verder een kantje, touwtje, tekst, een bloem en wat bloemvormige pailletten om de kaart af te maken.


Als laatste deze drie kaarten in dezelfde tinten. Ik heb ze vergeten apart te fotograferen. op de witte dubbele kaart heb ik weer een journalingcard geplaakt  Alledrie iets anders in de linkerbovenhoek en alledrie ook iets andere bling-bling erbij.

En zo heb ik weer een lapje stof opgebruikt! ik heb nog heel veel lapjes liggen hoor maar zo af en toe knip er eentje op en maak er kaarten mee. Jaren geleden was dat de neige manier waarop ik kaarten maakte. Zijn er onder mijn volgers nog meer die dat nu ook nog (of opnieuw) doen?

groetjes van Ank