Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

donderdag 4 oktober 2018

Bakvormpjes

Vandaag heb ik iets heel anders om te laten zien. Het was niet mijn eigen idee om dit zo te doen maar ik heb er wel mijn eigen draai aan gegeven. De basis is een oud vintage bakvormpje, een beetje roestig. Ik heb een cirkel uit passend dessinpapier gestanst en die op de bodem geplakt. Een zilverkleurige pijpenrager er omheen.


De plaatjes zijn zgn. paperdolls van Tim Holtz. Die heb ik verhoogd aangebracht. Voor de versiering op het bovenste exemplaar een paar borstelboompjes en een stukje van een kunstguirlande. Met correctievloeistof heb ik wat sneeuw op de boompjes aangebracht, ook op het gestanste boompje in het tweede exemplaar. Daar heb ik ook wat sneeuw gemaakt waar de jongen in staat. Aan de achterkant een ophanglusje gemaakt. Leuk voor bijv.  in de kerstboom.


Ik heb nog meer vormpjes dus ik ga er nog meer maken. Eerst moet ik ze heel goed schoonmaken want de bakresten zitten er nog in, ze zijn kennelijk ooit goed gebruikt!

groetjes van Ank