Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

donderdag 15 maart 2018

Taart!


Ik had ook een paar van deze taartpuntjes meegenomen naar de beurs. Ze worden veel gekocht voor het geven van geld. Maar je kunt er natuurlijk ook wat lekkers in doen. Dat was de bedoeling van een mevrouw die een dagje bij haar thuis ging organiseren voor de vrouwenclub waar ze lid van is.


Ze wilde tien verschillende doosjes hebben en bestelde die bij mij. Hier zie je ze allemaal bij elkaar, het is net een kleurrijke taart.Ik heb er even twee puntjes uit gehaald om apart te fotograferen. Ik probeer altijd de versiering een beetje aan te passen aan de kleuren van het papier dat ik heb gebruikt.


Het zijn leuke doosjes om te maken. Nu zijn ze allemaal op dus moet ik weer aan de slag. Meestal zet ik ze in elkaar als ik TV zit te kijken, dan heb ik wat te doen. Ik kan niet zo goed niks zitten doen en alleen maar voor de buis hangen, hebben jullie dat ook?

groetjes van Ank