Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

vrijdag 2 april 2021

Boekenlegger

 


Bij Dutch Card Lovers vragen ze een boekenlegger te maken.
Nu lees ik geen boeken meer, vroeger wel, toen verslond ik boeken maar sinds ik fibromyalgie kreeg tientallen jaren geleden, kan ik mij niet meer voldoende concentreren met lezen. Daardoor ben ik na een paar bladzijden de draad al weer kwijt, heel frustrerend. Inmiddels ben ik er wel aan gewend en zijn er andere hobbys voor in de plaats gekomen.

De boekenlegger die ik heb gemaakt is geïnspireerd op het boek Waterschapsheuvel van Richard Adams. Ook heb ik de film een paar keer gezien, zeer natuurgetrouw zoals het gedrag van konijnen is neergezet. Zelf heb ik al vele tientallen jaren konijnen zowel in huis als buiten. Ik heb de dieren zoals een ander een hond of een kat heeft. Ze hebben veel ruimte, zijn gecastreerd/gesteriliseerd en ik ga ermee naar de dierenarts indien nodig. Al mijn dieren kwamen/komen uit de opvang of slechte leefsituaties.

De boekenlegger heb ik helemaal met distress inkt gemaakt. De achtergrond is gesponst en de stempels zijn ermee afgedrukt. Voor de grond gebruikte ik de kleuren: Peeled Paint en Forest  Moss. Voor de lucht gebruikte ik Speckled Egg en Faded Jeans De plantjes op de voorgrond en de omlijsting zijn gedaan met Pine Needles. Wat witte stipjes met de Posca pen en bijpassende lintjes in groen en bruin en dat was het wel.

Ik lees weer heel graag wat jullie er van vinden.
Fijn paasweekend!

groetjes van Ank