Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zaterdag 15 november 2014

Glittertape


Bij de Action (hoe kan het ook anders *lol*) heb ik glittertape gekocht, het lijkt op Washitape maar is niet transparant en het scheurt ook wat lastiger. Ik heb de tapejes op zilverkleurig karton geplakt wat ook wat lijkt te glinsteren.


Dat heb ik weer gemat op een stuk groen cardstock en daar een heel klein randje zichtbaar van gelaten en vervolgens weer op het zilver en dat heb ik uiteindelijk op een vierkante witte kaart geplakt. Op de sneeuwkristallen een strassje.


De sneeuwkristallen had ik al een paar jaar geleden gekocht toen ik zelf nog geen stansapparaat had en ik heb ze in wit en diverse tinten blauw liggen. En omdat er ook tape met blauw bij zat heb ik ook een kaart met die blauwe sneeuwkristallen gemaakt. Dit keer op een licht-gouden ondergrond en de tape verticaal maar over het resultaat ben ik niet zo enthousiast.


Dus toen nog een variant gemaakt met dezelfde tapejes maar dan weer op een zilverkleurige ondergrond. Dat vond ik al beter maar nog steeds vind ik de eerste kleurencombi het mooist.


Hier zijn ze nog eens alledrie op een rijtje, ik ben benieuwd wat jullie oordeel is.


Fijne dag!
groetjes van Ank