Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

maandag 3 augustus 2015

Cadeau envelopjesIk heb een serie cadeau envelopjes gemaakt, leuk om geld of een tegoedbon in te stoppen. Dat gaat heel eenvoudig met 4 gelijke cirkels. Ik heb ze gestanst maar je kunt dat natuurlijk ook heel goed doen met een cirkelsnijder of gewoon uitknippen van getekende cirkels.


Je vouwt de cirkels precies op de helft dubbel en dan lijm je ze in elkaar. Hoe ik dat heb gedaan is te zien op de volgende foto's. Let er wel goed op dat de hoeken haaks worden, als hulpje daarbij heb ik de snijmat gebruikt, je legt het dan precies op de lijntjes.Vervolgens heb ik een bandje gemaakt wat er precies omheen past als het envelopje is dichtgevouwen. dat bandje kun je naar hartelust versieren. Hoe je het envelopje dichtbouwt moet je zelf weten, het kan natuurlijk ook op de manier waarop het in elkaar is gelijmd dan is het bandje niet nodig. Ik heb ervoor gekozen om telkens twee flapjes naar elkaar toe te vouwen. Het papier wat ik heb gebruikt komt allemaal uit blokken van de Action. Hier alle zes envelopjes nog een keer bij elkaar:


Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Fijne dag!
groetjes van Ank