Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

woensdag 2 januari 2019

Vlinder


Allereerst wil ik iedereen alle goeds voor 2019 wensen. Bedankt dat jullie me zijn gaan of blijven volgen en super bedankt voor de reacties die af en toe worden achtergelaten. Helaas wordt dat laatste wel steeds minder. Ik hoop dat dat in het nieuwe jaar weer wat aantrekt.Ik heb dit keer een vlinderkaart voor jullie. Ineens had ik zin om wat anders dan kerstkaarten te maken. Toch zullen jullie die gedurende het jaar ook wel voorbij zien komen aangezien ik er geen meer heb overgehouden.


Dit is geen ingewikkelde kaart maar ik had zin om deze vlindermal te gaan gebruiken. Een restje papier met bloemetjes heb ik gebruikt voor de bovenste gedetailleerde stans. Daarbij de andere papiertjes uitgezocht. De vlinders verhoogd bovenop elkaar geplakt.De plakparels lijken zalmkleur maar zijn in het echt parelkleur en roze. De tekststans had ik nog liggen (nog een heel stapeltje, ooit gekocht) en zo is de eerste kaart van 2019 een feit.

groetjes van Ank