Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

vrijdag 17 augustus 2018

Graphic45 x 3


Vandaag heb ik drie kaarten voor jullie, gemaakt met het mooie papier van Graphic45. Het is uit de serie 'Raining Cats and Dogs'. Bij de vierkante kaart heb ik de basiskaart met distress inkt 'Old Paper' bewerkt zodat de kleur perfect bij het plaatje past. De bloemen heb ik uit het dessinpapier geknipt evenals de 'postzegel'.


De andere twee kaarten zijn gemaakt met journaling cards. De eerste is gemat op twee soorten geruit dessinpapier. Het zwarte stippeltjespapier hoort er ook bij evenals het daarop geplakte stukje met tekst. De 'postzegel' heb ik weer uitgeknipt en verder een vlindersticker (China) en twee puffstickers (Action). Van die laatste zijn ook de kantstickers in de hoeken.


Met een zelfde journalingcard heb ik de laatste kaart gemaakt. De uitgeknipte bloemen, de 'postzegel' en de tekst zijn verhoogd opgeplakt.

Nog even een update over mijn moeder: Zij is vanmorgen weer thuis gekomen. Er zitten nu twee schroeven in haar nekwervel die wat meer stevigheid geven en daardoor kon ze haar harde nekkraag vervangen voor een zachter en flexibel exemplaar. Die al ze de rest van haar leven moeten blijven dragen maar hopelijk kunnen nu de drukwonden door de harde kraag ontstaan, genezen. We hopen dat ze weer met een beetje plezier dat laatste restje van haar leven door kan.

groetjes van Ank