Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zaterdag 20 november 2021

Kerst dahlia fold

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor  de belangstelling voor en het meeleven met mijn gezondheid. 

Het bezoek aan het ziekenhuis leverde goed en minder goed nieuws op. Het goede nieuws was dat de snijvlakken en de poortwachtersklier schoon waren, dus geen uitzaaiingen! Het minder goede nieuws was dat er agressieve cellen waren gevonden in de tumor en dit is voor nader onderzoek naar het Anthony van Leeuwenhoek ziekenhuis gestuurd. Daar wordt uitgezocht in welke mate die cellen aanwezig zijn en of ze high risk of low risk zijn. Bij high risk krijg ik alsnog chemo therapie en daar ben ik best bang voor. Voorlopig is het weer een paar weken wachten voor ik daar de uitslag van krijg.


Dan de kaart die ik jullie vandaag laat zien.
Het is weer een dahlia fold kaart, voorlopig de laatste hoor!
Dit keer heb ik er een kerstversie van gemaakt.
Het papier wat ik heb gebruikt is aan één kant effen en aan de andere kant met het hulst dessin.


De randen van de binnenste  'bloem' heb ik met glitterlijm ingesmeerd, dat ging niet zo mooi als ik zou willen want de lijm klonterde nogal maar er was geen weg meer terug.
Het geheel heb ik geplakt op een uit goudkarton gestanste cirkel.


Voor de afwerking heb ik een banner ook uit goudkarton gestanst en ook de tekst, nog steeds stickers want de voorraad is nog niet op, heb ik in goud gedaan, ik vond dat wel fijntjes staan.
Het geheel heb ik losjes over de 'bloem' geplakt.

Ik lees weer graag wat jullie er van vinden!
Fijn weekend!
groetjes van Ank