Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zaterdag 13 mei 2017

Achtergrondjes met distress inkt


Op dit moment ben ik weer helemaal in de ban van het werken met distress inkt. De achtergrondjes van deze kaarten heb ik gemaakt door verschillende kleuren distress inkt te sponzen en er vervolgens wat water op de spuiten. Nadat dat is gedroogd heb ik er met een stencil en een donkerder kleur inkt her en der nog wat motieven op aangebracht.


Met verschillende achtergrondstempels heb ik hier en daar willekeurig stukjes gestempeld. Vervolgens heb ik er wat in kleur bijpassende materialen bij gezocht. De houten cijfers had ik ook nog liggen. Het gestreepte lint had ik nog over uit een oudere mini cardkit. Het zijn twee verschillende kaarten geworden.


Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze kaarten vinden. Ik heb er veel plezier in om ze te maken. Het is leuk om met de inkt combinaties te maken. Er zullen er nog meer volgen want ik heb de smaak te pakken!

groetjes van Ank