Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zaterdag 23 augustus 2014

Kerstlabels


Ja hoor daar zijn ze dan eindelijk, Kerstkaarten. Ik was mijn bak met ooit gekochte stansjes eens aan het doorworstelen en kwam allemaal kerstboompjes van MD tegen en toen was ineens de inspiratie daar! Wat herten in twee kleuren erbij gestanst en labelkaarten. De basiskaart heb ik bewerkt met Distress inkt Pumice Stone. Daarop een kleiner label wat ik heb geëmbost.


Boompjes en herten heb ik verhoogd opgeplakt. Ik doe dat altijd met siliconenkit, gewoon van de bouwmarkt, dat is veel goedkoper dan 3-d kit. Als je er maar op let dat je transparante zuurvrije kit neemt. In totaal heb ik 3 min of meer dezelfde kaartjes gemaakt.


Voor de finishing touch natuurlijk nog wat jutetouw (te koop in mijn webwinkel, zie rechtsboven) er door geknoopt en 2 bijpassende tekststempels er op.

Dan heb ik nog een verzoekje om wat meer te reageren! Ik heb soms een paar honderd kijkers naar een blogpost en dan krijg ik maar 10 reacties en dat is meestal een vaste kern, dat vind ik wel erg jammer. Ik snap best dat niet iedereen altijd reageren kan, dat heb ik zelf ook maar het lijkt wel of er steeds minder gereageerd wordt. En de reacties maken het toch ook wel erg leuk. Alvast erg bedankt!

I see a lot of visitors from foreign countries watching my creations but I seldom get a reaction to my posts. That's a pity. I really do like your comments and I understand English and other languages I can google-translate ;-) Thank you very much!

Fijn weekend!
groetjes van Ank